Epoke A/S

Tekniker til Support

Epoke Group søger en flersproget tekniker til et serviceteam bestående af i alt 8 personer. Uanset om du er nyuddannet eller har flere års erfaring er det vigtigt, at du motiveres af administrative og praktiske arbejdsopgaver (10-15 rejsedage årligt i ind. og udland).

Jobbet  

Virksomheden har højsæson i vinterhalvåret, hvor arbejdsopgaverne hovedsageligt vil være support via telefon til kunder og forhandlere i både ind- og udland. Hertil kommer fejlsøgning, reklamations- og garantibehandling samt udrejse ved behov for ”service-on-site”.

Uden for sæson beskæftiger Epokes teknikere sig yderligere med optagelse og indkøring af ruter i samarbejde med kundernes chauffører, hvor man får en rådgivende rolle i brugen af EpoTrack / EpoData (se video nederst i annoncen), og der ligger således et fælles ansvarsområde i virksomheden for videreudvikling og salg af Epokes egenudviklede GPS-styrings- og dataopsamlingssystemer.

I sommerhalvåret vil arbejdsopgaverne i større grad variere, lige fra service og support pr. telefon til udvikling af servicekoncepter, deltagelse i udviklingsarbejde/prototypetests, servicebesøg hos forhandlere i indland m.v.

Kvalifikationer

Du trives med en alsidig og omskiftelig hverdag og daglig kontakt til kolleger, kunder, forhandlere m.fl.

For at komme i betragtning til jobbet er du formentlig uddannet mekaniker, automatiktekniker, landbrugs-/ entreprenørmaskinmekaniker eller lignende. Du kan være enten nyuddannet eller med års erfaring fra dit fag. 

Du kan ligeledes nikke genkendende til følgende: 

  • Serviceorienteret og nysgerrig over for kunders problemstillinger  
  • Taler og skriver dansk, taler engelsk og tysk
  • Generel god IT-forståelse.

 Arbejdspladsen er i Vejen, og du er derfor gerne bosat i Syd- eller Midtjylland.   

Der forventes ca. 10 - 15 rejsedage i ind- og udland, dog meget afhængigt af sæsonen.

Du tilbydes

Epoke Group tilbyder en meget selvstændig og alsidig rolle, hvor der er stor mulighed for indflydelse på din egen hverdag og virksomhedens servicehåndtering. Der er meget korte beslutningsprocesser, så kan man tage ansvar, så får man ansvar.

Det interessante for denne rolle er ligeledes muligheden for at kombinere praktiske og administrative opgaver og herigennem opnå både hands-on erfaring, viden og faglig indsigt på de forskellige områder.

Ancienniteten hos medarbejderne er fra 1 til 50 år, og rent socialt har virksomheden et sjældent set sammenhold, hvor der arrangeres alt lige fra familiedage i Legoland til ølsmagning, wellness, løb, kasinobesøg m.v. Hos Epoke har man respekt for hinandens forskelligheder, og faglige uoverensstemmelser udfordrer ikke det sociale sammenhold.

Fanger stillingen din interesse?

Hvis du ønsker at blive en del af denne virksomhed, kan du uploade ansøgning og CV.

Kontakt Jeppe Nielsen på 76962218 for yderligere information og spørgsmål.

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Løbende

Tiltrædelse:

Efter aftale

Arbejdssted:

Vejenvej 50, 6600 Vejen

Yderligere oplysninger fås hos:

Hjemmeside:

http://www.epoke.dk

Kontoradresse:

Vejenvej 50, Askov, 6600 Vejen